oddset för att du ska vinna pengar är givetvis bättre om du satsar utifrån gediget kunnande, än om du spelar på måfå. Liveodds innebär att du bettar på en idrottshändelse medan den pågår. Om du själv följer med i skeendet har du goda förutsättningar att ta väl underbyggda och även lönsamma beslut.

Liveodds låter dig spela under pågående event

Följ med via TV eller en stream

Liveodds förändras ofta genom en matematisk algoritm som påverkas av många olika parametrar. Om du bettar på till exempel en fotbollsmatch som du samtidigt tittar på kan du väga in i mycket mer information än den som kan uttryckas i siffror. Kan du mycket om lagen som spelar har du alltså ett kunskapsövertag som du kan använda.

Live betting är ofta möjligt ända fram till slutsignalen eller matchens sista spelomgång, beroende på vad det är för sport man följer. Kommer det in en avbytare som ser pigg ut i slutet av en match kan du satsa på denne som nästa målgörare. Att betta blir mer levande och du är mer delaktig än när du bara spelar innan matcherna.

Olika utbud hos spelbolagen

Alla spelbolag erbjuder inte lika många alternativ när det gäller live odds. Innan du registrerar dig på en ny spelsida bör du därför försäkra dig om att de har har ett bra utbud när det gäller live spel inom just de sporter som du är mest intresserad av att betta på. Även när det gäller populära sporter som fotboll kan skillnaderna vara stora.

Framtidens viktigaste spelform

Live odds kommer starkt nu. Tidigare kunde man inte betta på detta sätt eftersom det tog för lång tid att genomföra en transaktion. Det är allt snabbare internet och smartare lösningar för ekonomiska transaktioner online som vi har att tacka för detta. Betta gärna på matcher som du samtidigt tittar på om du vill höja dina chanser att gå med plus på ditt spelande.